Ben jij opzoek naar prachtige kunst aan de muur?

Kontoer design heeft unieke kunstwerken die je helemaal zelf kunt samenstellen. Alle schilderijen en kunst worden op maat gemaakt en helemaal afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Je kiest zelf het design, het materiaal, de afmetingen en het ophangsysteem. Per afbeelding heb je meer dan 270 opties, volop keuze dus.

Je kunt kiezen uit diverse kunststromingen; van moderne kunst tot industriële kunstwerken waardoor de kunst aan de muur perfect in jouw interieur past! Je hebt keuze uit acht prachtige stoffen en panelen waarvan je jouw kunst kunt laten maken. De materiaalsoorten waaruit je kunt kiezen zijn: canvas, canvas met lijst, wandkleed van velours of katoen, aluminium muurcirkel, plexiglas, geborsteld aluminium en dibond, en dat in vele vormen en afmetingen.

Stel jouw kunst aan de muur samen

Je kunt het helemaal zelf


Kunst aan de muur uit onze eigen Kontoer Design studio

Kunst uit eigen studio

Kontoer design beschikt over een eigen designstudio. Hier maken we prachtige schilderijen en kunstwerken. De meeste werken worden eerst met de hand geschilderd en vervolgens gedigitaliseerd. Hierdoor hebben we een prachtige collectie muurkunst in alle vormen en kleuren.

Naast deze unieke designs hebben we ook nog reproducties van bekende schilderijen in de collectie. Deze muur kunst wordt digitaal verbeterd zodat er geen pixels zichtbaar zijn in het kunstwerk.

Wij hebben geen grote collectie van Oude meesters, wij hebben alleen de grootste meesterwerken in de digitale galerie. Hierdoor hebben we een hele mooie, maar gebalanceerde collectie aan betaalbare kunst voor aan jouw muur.

Hoe kan ik mijn

Kunst aan de muur hangen?

Ben jij helemaal klaar met die karakterloze lege muur, maar weet je niet goed hoe je deze wand moet aankleden?

Wij kunnen je adviseren. Dit advies is gratis, dus neem direct contact met ons op. Stuur bij voorkeur een mailtje met daarin enkele foto's van jouw woonkamer, hal of kantoor. Wij kunnen het kunstwerk van je dromen eventueel photoshoppen in jouw woonkamer. Hierdoor weet je precies hoe het schilderij in jouw interieur staat.

Het ophangen van je kunstwerk is eenvoudig. De handleiding wordt meegestuurd en is op de website te vinden. Bepaalde systemen dien je te boren en sommige kunst moet je ophangen met twee mensen. Lees je dus goed in voordat je de kunst aan de muur hangt.

Kunst voor iedereen bereikbaar maken

Betaalbare kunst

'Kunst voor iedereen bereikbaar maken'.
Dat is vanaf de start het doel geweest van Kontoer design. Hierdoor bestaat onze collectie uit betaalbare kunst.

Deze betaalbare kunst kun je, zoals je hebt kunnen lezen helemaal zelf samenstellen. Je stelt al een kunstproduct samen vanaf 39,99!

Betaalbare kunst aan de muur

Kunst van uitzonderlijke kwaliteit

Geurloze pigmenten, haarscherpe afbeeldingen en heldere kleuren aan de muur. Bij Kontoer design hebben we er bijna een heel jaar over gedaan om de mooiste stoffen en materialen samen te stellen. Het was bijna een onmogelijke klus, maar het is gelukt.

Naast dat we ultieme kwaliteit willen leveren, vinden wij het ook belangrijk om het milieu niet meer dan noodzakelijk te belasten. Hierdoor worden onze doeken geprint met geurloze en milieuvriendelijke pigmenten. Deze kleurstoffen dringen door tot diep in de vezels waardoor de kleuren (bijna) oneindig lang mooi blijven. De doeken van katoen, dit zijn de werken op canvas, canvas met lijst en het wandkleed van katoen, zijn gemaakt van katoen met een 100% natuurlijke oorsprong en voldoet aan alle BCI-normen. De doeken krijgen nog een subtiele coating voordat ze de deur uitgaan waardoor de "schilderijen" ook nog eens goed bestand zijn tegen UV- straling en vocht.

Het blijft wel kunst voor aan de muur, dus binnen. Je kunt deze katoenen stukken niet buiten ophangen.

Grote collectie

Moderne kunst

Kontoer design is een jonge onderneming die zich volledig richt op unieke schilderijen. Het maken van een schilderij is een tijdrovend klusje. Hierdoor groeit de kunstcollectie iedere week met één of twee nieuwe designs. We richten ons op alle kunststromingen en objecten, van bloemen tot portretten. Hierdoor heb je volop keuzes en zit er altijd een schilderij tussen die in jouw interieur past.

Contact over kunst aan jouw muur

Unieke kunst in verschillende stijlen voor een betaalbare prijs, dat is waar Kontoer design voor staat.
Lege muren decoreren met muurdecoratie van hoge kwaliteit was nog nooit zo leuk!
Onze kunst kun je namelijk bestellen op een formaat, maar ook in een materiaal naar keuze. Per afbeelding heb je inmiddels meer dan 300 keuzeopties. Hierdoor stel je jouw kunstporoduct helemaal zelf samen. Hierdoor is jouw muurdecoratie nooit te groot of te klein, maar past sluit het perfect aan bij de rest van jouw interieur. Hierdoor hebben we wanddecoraties voor iedere sfeer en stijl.

Wil je meer weten over kunst aan de muur of je nog vragen over dit onderwerp? Neem gerust contact met ons op via: info@kontoerdesign.nl