NABK staat voor “Nationale associatie voor beeldend kunstenaars”.
Kontoer design is lid van deze Kunstenaarsvereniging. Het is de grootste kunstvereniging van Nederland.  Het lidmaatschap geeft ons toegang tot kunstbeurzen, art fairs en natuurlijk contact met andere creatieve geesten.

Kontoer designstudio

Kontoer design heeft naast een digitale winkel in kunst ook de beschikking over een eigen atelier; de Kontoer designstudio.

In deze studio werken we met verschillende materialen en disciplines. Zo werkt de ene kunstenares het liefste met échte materialen zoals: verf, krijt, potlood en zelfs zand en geeft de andere creativeling de voorkeur aan teken-tablets, camera’s en computers. Zo hebben wij veel soorten kunst aan de muur kunnen maken en dus voor iedere kunstliefhebber wel een prachtig werk aan de muur.

Hier zie je een bedruk paneel van dibond, het voorbeeld toont een dibond schilderij van een vrouwen portret.

MEEST BESTELDE KUNSTWERKEN

Gemaakt op Hollandse bodem

Onze specialismen richten zich niet specifiek op één kunststroming. Zo hebben we een collectie, geïnspireerd op werken van oude meesters als Van Gogh, maar maken we ook artistieke portretten van wilde dieren zoals Schotse hooglanders en leeuwen.

De meeste ontwerpen die wij aanbieden komen uit eigen studio en zijn vaak met de hand geschilderd.

Reproducties

Je kunt een reproductie van deze werken bestellen op een formaat en materiaal naar keuze. Wij bieden 8 prachtige materialen aan waarop je deze ontwerpen kunt laten plaatsen.

Deze materialen zijn:
canvas, canvas met zwarte baklijst, wandkleed van katoen of velours, muurcirkel van aluminium, dibond, plexiglas en geborsteld aluminium.

Per ontwerp heb je meer dan 270 keuzeopties; zo stel je jouw eigen kunstwerk helemaal zelf samen.