Lees hier alles over ons prachtige art frame. 

Het wordt alweer flink kouder en de woonbeurzen zijn weer begonnen. Van de VT Wonen & Designbeurs in Haarlemmermeer tot de Huis & Woonbeurs in Hardenberg. Overal zien we de meest mooie nieuwe trends voorbij komen met betrekking tot wanddecoratie en kunst.
Heb jij bijvoorbeeld de fantastische art frames al gezien op één van de beurzen? Met dit wanddecoratie doek in een frame verander jij moeiteloos en eindeloos van uitstraling.

alle kontoer design kunst

ook als art frame

Een art frame heeft een moderne look-and-feel. Het peesdoek met frame is uitermate duurzaam en kan een heel leven mee. Het past precies in de huidige tijd; het is modern, artistiek, flexibel en super snel verwisselbaar.

Bovendien kun je een art frame kunstwerk tot op de centimeter samenstellen. De aluminium frames komen in verschillende kleuren en diktes én zelfs met isolerende, akoestische vulling of verlichting! Hierdoor is jouw decoratie nooit te klein, te groot of in de verkeerde kleur.

Omdat het maken van een textiel frame langer duurt dan onze normale leverbelofte van vijf dagen, bieden wij het textielframe met peesdoek niet actief aan. Uiteraard kunnen wij dit altijd speciaal voor jou op maat maken. De prijzen voor een textieldoek met frame beginnen al vanaf 99,-!

Wat is een art frame?

Een artframe word ook wel textielframe of “peesdoek in lijst” genoemd.

Feitelijk bestaat een “art frame” uit een aluminium textielframe waar je een peesdoek in kunt hangen. In het frame zit een sleuf waar de siliconen pees in word geklemd. Hierdoor haal je het doek er eenvoudig uit, maar plaats je er net zo makkelijk een nieuw doek in.

Zodra het wanddecoratie doek in frame hangt kun je dus oneindig vaak wisselen van print.

Frame van aluminium

Zwart, wit of metaalkleur

Wij maken frames in verschillende kleuren en diktes en zelfs met isolerende, akoestische vulling of zelfs een art frame met led! Ga jij voor een textielframe van zwart, wit of metaalkleurig aluminium?

De art frames zijn verkrijgbaar in 6 verschillende diktes. Zo stel je jouw eigen art frame helemaal zelf samen. De artframes die we maken kunnen zo groot als jij wilt. Het minimale formaat is 30x30cm, maar we kunnen deze art frames maken tot wel 300x150cm groot!

Het frame is makkelijk aan de wand te bevestigen met de meegeleverde beugels.

Eenvoudig art wisselen

Zodra jouw frame art eenmaal hangt kun je onbeperkt én zeer eenvoudig wisselen van doek. Vier je kerst met familie en vrienden en wil je jouw interieur de ultieme kerstsfeer geven? Bestel een doek met een prachtige kerstuitstraling en wissel de doeken tijdelijk om. Zo transformeer je jouw woonkamer binnen enkele minuten compleet van stijl.

Beste prijs

Heb je deze prachtige art frames zien hangen op bijvoorbeeld de VT wonen beurs? Wij ook.
Het zijn prachtige doeken en een uniek systeem. Bij Kontoer design proberen we altijd de beste prijs te bieden. Wij willen dat art en wanddecoratie voor iedereen bereikbaar is. Zo zijn wij de prijzen gaan vergelijken met de art frames die op de beurs hingen en de frames die wij kunnen aanbieden. Wij zagen een art frame hangen van 150x105cm groot. Deze kost €346,-. Wij kunnen hetzelfde frame aanbieden met hetzelfde doek voor €239,-. Kijk, dat scheelt een dinertje voor twee!

keuzehulp

Is een art frame wel wat voor jou?

Wil je zelf een prachtig werk aan de muur, maar twijfel je of een art frame wel iets voor jou is? Bekijk dan de alle andere materialen van Kontoer design. Wij bieden art en wanddecoratie aan op: canvas, canvas met lijst, plexiglas, wandkleed, aluminium muurcirkel, dibond en geborsteld aluminium. Ook deze werken stel je helemaal zelf samen. Jij bepaalt het formaat, het materiaal en het ophangsysteem. Per design heb je meer dan 270 keuzeopties!

Over Kontoer design

Jij bent op zoek naar een maatwerk kunstwerk aan de muur, anders was je niet op deze pagina terechtgekomen.

Wij kunnen je van A-tot-Z adviseren over jouw aankoop. Van formaat tot materiaal en van kleuren tot ophangsysteem. Het enige wat je hoeft te doen is contact leggen. Ons advies is gratis!

Stuur bij voorkeur een mailtje met enkele foto’s van jouw woonsituatie en jouw wensen. Zo krijgen wij een goed beeld van waar je naar op zoek bent, jouw woonstijl en het formaat van jouw woonruimte.

Wij komen snel met een advies op maat zodat jij een goede keuze maakt en vele jaren kunt genieten van jouw prachtige werk aan de muur!

Alle producten worden gratis verzonden. De productie neemt afhankelijk van het formaat enkele werkdagen in beslag. Hierdoor heb je het art frame binnen 5 tot 10 dagen in huis.

#art frame