Unieke ronde metalen wanddecoratie zoals een ronde cirkel voor aan de muur. Ronde vormen zoals woondecoratie zijn een waar statement. Een cirkel aan de muur is helemaal hip. Bekijk hier de ronde wanddecoratie van metaal.

Ronde wanddecoratie

Prachtige, ronde wanddecoratie op een formaat
naar keuze van aluminium dibond.

Ronde muurdecoratie is volledig terug van weggeweest. In de jaren 70 zag je veel ronde elementen in “moderne” interieurs, maar in de jaren daarna verdween het ronde design langzaam van het toneel, tot nu!

Alles mag weer rond zijn. Denk aan ronde tafels, vloerkleden, maar ook wanddecoratie zoals wandcirkels van metaal bijvoorbeeld.

RONDE METALEN WANDDECORATIE BEKIJKEN
Ronde metalen wanddecoratie

IJZERSTERKe wanddecoratie van

Aluminium dibond

Bij Kontoer design hebben wij een prachtige collectie ronde wanddecoratie.

Onze designers zijn er iedere dag druk mee, om prachtige ontwerpen te maken en deze te laten vereeuwigen op een aluminium cirkel.

Het metaal dat wij gebruiken is dus aluminium, geperst aluminium eigenlijk. Wij gebruiken twee aluminium platen welke wij samenpersen met een kunststof kern. Hierdoor heb je de stoere uitstraling van metaal, maar dan met veel betere eigenschappen!

Cirkels van Hollandse bodem

Wij gaan voor echte kwaliteit! Misschien zijn wij niet de aller goedkoopste, maar we gaan wel voor echte kwaliteit, service, exclusiviteit en eerlijke prijzen.

Zo worden alle wandcirkels in Nederland geproduceerd en maken wij strikt gebruik van echte kwaliteitsmaterialen.

Geen “made in China”- label, dus, maar eerlijke ronde wanddecoraties met prints van unieke afbeeldingen voor in jouw woonkamer.

Deze pagina wordt onsite ook gevonden onder: trend, sfeer, ronde muurdecoratie, bloemen en woonaccessoires.

Muurdecoratie Advies

Ronde wanddecoratie is geschikt voor alle interieurtypes.

De missie van onze designers is, om voor alle verschillende stijlen een collectie wandcirkels neer te zetten. Hierdoor zit er voor landelijke, moderne, industriële, maar ook voor een minimalistisch interieur wel een wandcirkel tussen.

Daarnaast bepaal je zelf het formaat van jouw wanddecoratie. Onze ronde muurdecoratie begint bij 50cm, maar wanneer je echt van grote, ronde muurdecoratie houd, wij maken muurcirkels tot wel 140cm groot!

Heb je een mooie muurcirkel gevonden, maar is de wandcirkel niet volledig naar wens? Een kleuraanpassing of een afbeelding spiegelen kan gewoon! Laat het ons weten en wij passen het ontwerp gratis voor je aan.

Hierdoor passen de wandcirkels van Kontoer design écht in ieder interieur! Dus vul die lege muur met de ronde wanddecoraties van Kontoer design!

* Zijn de formaten in de maattabel jou niet groot genoeg? We kunnen de cirkels nóg groter maken. Dergelijke afmetingen gaan echter op offertebasis.

Ronde metalen wanddecoratie

Footnote over

wanddecoratie cirkels

Ronde muurdecoratie kopen en samenstellen is niet alleen erg leuk, het is ook zeer eenvoudig en doeltreffend. Bepaal het ontwerp, kies de afmetingen, bepaal het ophangsysteem, plaats het in de winkelwagen en wij gaan voor je aan de slag. Doordat je jouw eigen wandcirkel samenstelt, is de muurdecoratie nooit te groot of te klein, maar sluit het perfect aan bij jouw interieur.

Wij hebben prachtige cirkels van bijvoorbeeld dieren in zwart wit, Oude meesters als Vermeer en ontwerpen uit onze eigen studio. De designs zijn afgestemd op de ronde vormen van de decoratie. Ronde decoratie is een hele leuke toevoeging aan je inrichting, het geeft een speels effect aan je interieur. Wat je tegenwoordig vaak tegenkomt in woonbladen en programma's op tv, is een gallery wall. Meerdere cirkels worden dan samengevoegd tot één groot kunstwerk. Vaak worden muurcirkels gecombineerd met andere ronde vormen en objecten. Heel persoonlijk, creatief en uniek en het zorgt vaak voor de leukste combinaties.

De meeste designs komen uit onze eigen ontwerpstudio. Wil je dus écht een unieke cirkel aan de muur ipv een Leen Bakker, Ikea of Kwantum schilderij waarbij je zelf ook nog eens bepaalt hoe de cirkel eruit komt te zien? Dan zijn de muurcirkels van Kontoer design écht iets voor jou!

Kun je nou écht geen genoeg krijgen van ronde vormen en wil je meerdere cirkels in één keer bestellen doordat je direct een collage wilt samenstellen? Neem dan contact met ons op, wij kunnen je adviseren over kleuren en formaten. Bij voorkeuk via e mail zodat je een foto van de wand kunt meesturen, zo kunnen wij een gerichter advies uitbrengen. Meestal heb je de volgende werkdag al een advies op maat in je inbox.

De prints worden met milieuvriendelijke en geurloze pigmenten op het aluminium dibond gedrukt. De print komt direct op het aluminium, dit geeft de kunst meer karakter.

Verzenden, dat doen we gratis. Wij rekenen geen verzendkosten voor onze producten, ongeacht orderbedrag of formaat.

Mocht je nu een eigen foto op onze wandcirkels willen laten drukken, dat kan ook! Binnen enkele dagen hangt het persoonlijke decorstuk bij je aan de wand. Een persoonlijke foto combineren met kunst kan ook echt heel mooi zijn. Wil je een écht pronkstuk aan de wand hangen, bekijk dan eens onze ronde wanddecoraties. De decorstukken kennen een unieke uitstraling en zorgen voor een speelse sfeer. Ook wanneer je opzoek bent naar bijvoorbeeld een behang cirkel, fotobehang of plexiglas voor aan de muur kun je bij ons terecht. Deze producten gaan buiten de editor om, maar kunnen we jou wel aan helpen. Iedereen heeft natuurlijk zijn
eigen voorkeuren en smaak betreffende decoratie.