Muurcirkels zijn prachtige ronde objecten om een collage mee te maken. Meerdere cirkels bij elkaar geven een speels effect en zijn écht een ware eyecatcher!

Combineer bijvoorbeeld afbeeldingen van oude meesters met schotse hooglanders en persoonlijke foto’s van familie, je huisdier of foto’s die je gemaakt hebt tijdens jouw vakantie. Zo maak je van jouw hele wand één groot “levend” kunstwerk wat onbeperkt kan groeien en veranderen. Veranderd jouw smaak of woonstijl, vervang dan de ene muurcirkel voor de andere. De muurcirkels van Kontoer design haal je eenvoudig van de wand waardoor je onbeperkt kunt wisselen. Alle wanddecoraties worden speciaal voor jou gemaakt en zijn hierdoor in verschillende formaten te bestellen. 

Hoe maak je een collage van muurcirkels?

Een uitstekend beginpunt voor een collage is één grote muurcirkel met een mooie afbeelding waar je kleinere ronde voorwerpen omheen hangt. Zo creëer je het begin van jouw eigen persoonlijke collagekunst. Persoonlijk zou ik bij de grote cirkel kiezen voor een print die goed aansluit bij jouw interieur. Heb je een stoere inrichting, zorg dan voor grote wanddecoratie die aansluit bij deze stoere woonstijl. De grote cirkel wordt immers de blikvanger van jouw collagekunst. Om deze grote cirkel kun je meerdere kleinere cirkeltjes in verschillende afmetingen heen hangen. Geen haast, hang alleen ronde muurdecoraties op die jij écht mooi vind of foto’s die voor jou een betekenis hebben. Je mag hier gerust jaren over doen, het is jouw eigen persoonlijke meesterwerk.

Muurcirkels ophangen

Wij adviseren om alle fotoproducten altijd met hetzelfde muurcirkel ophangsysteem op te hangen. Hierdoor kun je de muurdecoratie eenvoudig omwisselen. Op alle ronde schilderijen die wij aanbieden, ontvang je een ophangplaat met muurbeugel. Deze ophangplaat haak je eenvoudig in het kleine muurbeugeltje aan de wand, maar je pakt de wandcirkel er ook net zo eenvoudig weer vanaf. Hierdoor kun je de collage makkelijk aanpassen. Heb je ruzie met die verre neef? De muurcirkel met zijn foto erop is binnen twee tellen van de muur.

Waar hang je zo’n collage van muurcirkels op?

De muurcirkels van Kontoer design zijn prachtige kunstwerkjes. Alle cirkels zijn gemaakt van geperst aluminium dibond waardoor de wanddecoratie eigenlijk overal opgehangen kan worden. Het dibond is van uitstekende kwaliteit en kan tegen vocht en zonlicht. Je kunt dus letterlijk een leven lang genieten van jouw fotocollage. Maar waar hang je zo’n collage nou eigenlijk op? Dat is natuurlijk helemaal aan jou. Wij komen de mooiste collagevormen tegen op bijvoorbeeld de kinderkamer, maar ook in de gang, zelfs in het trapgat, maar meestal toch gewoon in de woonkamer. Het leuke is, een collage van muurcirkels kan in ieder interieurtype, van een modern interieur tot een chique inrichting en van industrieel tot Scandinavisch.

Alle producten worden gratis verzonden én je kunt gratis een ophangsysteem mee bestellen. Wanneer jij je inschrijft voor onze nieuwsbrief ontvang je tevens een kortingscode die je direct kunt inwisselen.

14 december 2022

Geschreven door: Hendrik Jonkman

Delen