Wil jij graag een gepersonaliseerd schilderij laten maken van een foto? Dan ben je op de juiste pagina terechtgekomen.

Bij Kontoer design kunnen we een gepersonaliseerd olieverf schilderij* maken van een foto van bijvoorbeeld een dierbare, een huisdier of bijvoorbeeld jouw favoriete babyshoot. Ook erg leuk om cadeau te geven als kraamcadeau.

Hoe wij te werk gaan


Van Foto naar Schilderij

De Kontoer designstudio verandert je favoriete foto in een prachtig en origineel schilderij. Of het nu een portret, familiefoto of een beeld van je huisdier is, wij zorgen dat het personage op artistieke wijze wordt neergezet. Stuur simpelweg je foto via e-mail of WhatsApp, en binnenkort ontvang je kosteloos een voorbeeld in je mailbox. Zo makkelijk veranderen we jouw dierbare herinneringen in tijdloze kunstwerken. Ontdek onze "Van Foto naar Schilderij" service en geef je geliefde foto's een artistieke transformatie.

Laat een gepersonaliseerd schilderij maken van een (oude) foto

Wat kost een gepersonaliseerd schilderij?

Na betaling ontvang je het digitale bestand in hoge resolutie in de mailbox. Heb je voldoende aan het digitale bestand en wil je deze zelf laten afdrukken, dan gelden onderstaande prijzen:


Je kunt het "schilderij" ook door ons laten drukken op één van onze mooie materialen.

In dat geval geldt de prijs als meerprijs ten opzichte van onze normale prijzen.

Door het digitale bestand kun je jouw persoonlijke kunstwerk af laten drukken op een materiaal en formaat naar keuze

Hoe wordt mijn gepersonaliseerde schilderij gemaakt?

Het afgelopen jaar is Joyce erg druk geweest met het creëren van zelfgemaakte brushes. Dit heeft ze gedaan door echte olieverf streken op papier te zetten en deze daarna te digitaliseren. Deze digitale kwasten gebruikt ze nu om jouw persoonlijke portret samen te stellen.

Deze manier van werken kent vele voordelen;

Aanpassingen zijn snel gemaakt

Het portret schilderij en de kleuren kunnen eenvoudig worden aangepast.

Voordeliger voor jou

Een persoonlijk portret is normaliter een dure aangelegenheid en kost vaak enkele honderden euro's. Door deze manier van werken is een gepersonaliseerd portret voor iedereen haalbaar.

Keuze uit materialen en formaten

Omdat Joyce het schilderij digitaal met de hand maakt, kan het worden afgedrukt op een materiaal en formaat naar keuze. Zo kan de ene persoon kiezen voor een canvas in een baklijst, terwijl de ander het handgemaakte kunstwerk liever terug ziet op een plexiglas schilderij.

Gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid

Of je nu op zoek bent naar het perfecte cadeau voor een trouwerij, een speciaal persoon, je geliefde huisdier, familiefoto's, of zelfs zwangerschapsshoots, wij hebben het allemaal. Onze gepassioneerde portretschilder, Joyce Jonkman, brengt een unieke stijl en werkwijze naar elk portret.

Premium materialen voor een duurzaam resultaat

Kies uit een selectie van zeven premium materialen, zodat je niet alleen een prachtig maar ook kwalitatief hoogwaardig eindproduct cadeau doet. Duurzaamheid gegarandeerd, waardoor het schilderij een blijvende herinnering wordt.

Geef (jezelf) een huisdier schilderij cadeau

Ze zeggen niet voor niets "Dogs and cats leave paw prints on your heart". Iedereen die een huisdier heeft of gehad heeft, weet dat dit waar is.

Gepersonaliseerd honden schilderij

Of je nog jaren mag genieten van jouw trouwe viervoeter of terugkijkt op prachtige jaren; met een honden schilderij vereeuwig je jouw beste vriend.

Gepersonaliseerd katten schilderij

Is jouw trouwe viervoeter geen hond maar een kat? Dan kun je een kat of poes schilderij laten maken. Met naam of zonder naam; het kan allemaal.

Waarom de Kontoer kunststudio?

Unieke handgemaakte kunst

Elk schilderij is een meesterwerk, gemaakt met passie en toewijding.

Persoonlijke aanpak

Jouw foto en wensen staan centraal. We doen alles om het werk volledig naar wens te maken.

Ervaring en Expertise

Veel ervaring in maatwerkschilderijen en portretten.

*Je ontvangt een digitale versie van het handgemaakte schilderij. Het "handgemaakte schilderij" is met de hand gemaakt, maar dan niet met verf, maar met een digitale kwast.