Moderne metalen wanddecoratie

Unieke vormen en lijnen die samen een modern, vrijzinnig geheel vormen en samenkomen in een metalen, maar duurzaam decoratief
stuk voor aan de wand. Dit is wat wij ambiëren in de Kontoer design
studio.

MODERNE METALEN WANDDECORATIE BEKIJKEN
Wanddecoratie modern metaal

Moderne wanddecoratie

in verschillende formaten

Moderne wanddecoratie van metaal is waarschijnlijk dé meest populaire vorm van kunst op dit moment. Soms zijn het abstracte vormen en soms beelden de vormen juist duidelijker objecten uit.

Een voorbeeld van zo’n vorm is onze geometrische kolibrie. Deze vorm is in tal van kleuren en formaten leverbaar van zwart tot goud en zelfs in het kobalt blauw of olijfgroen. Het instapformaat is 70x50cm groot, maar dit huzarenstukje kunnen wij maken tot wel 200x145cm.

Moderne wanddecoratie van metaal

Het materiaal dat wij gebruiken kent enkele voordelen ten opzichte van andere materialen.

Aluminium is duurzaam. Heel erg duurzaam zelfs. Wanneer je bij Kontoer design een wanddecoratiestuk aanschaft én deze binnen toepast, dan kan dit letterlijk een heel leven mee gaan.

Aluminium dibond roest niet, is sterk, zéér kleurvast en licht van gewicht waardoor het ook aan een niet-dragende-muur opgehangen kan worden.

Over ophangen gesproken. Bij Kontoer design maken we geen gebruik van ingewikkelde ophangsystemen. In de meeste ontwerpen zitten twee kleine gaatjes van ca. 5mm waardoor twee spijkers of schroeven bij de meeste formaten volstaan op jouw wanddecoratie aan de muur te hangen.

Wanddecoratie modern metaal

Of bekijk hier al onze moderne metalen wanddecoratie

Moderne wanddecoratie voor aan de muur zoals metalen vormen en abstracte dieren. Muurdecoratie met een moderne uitstraling toepasbaar in een modern interieur. Ijzer, aluminium en metaal zijn de materialen die gebruikt worden om de wanddecoratie van te maken. De decoratie is nieuwerwets, fris, vernieuwend en vrijzinnig. Het is dapper om dergelijke, moderne stukken aan de wand te hangen. Een modern kunstwerk zoals deze wanddecoratie van metaal zijn een kleurrijk decor van elementen die samen een modern geheel vormen. De kunst is soms handgemaakt, volledig uniek en komt meestal in gelimiteerde oplages waardoor exclusiviteit gewaarborgd is. Deze wanddecoro met organische vormen is een ware blikvanger voor in huis.