Ben je opzoek naar een online groothandel, partner én leverancier in wanddecoratie en kunst die ook écht met je meedenkt? Dan ben je op de juiste pagina terechtgekomen. We hebben een uitgebreid assortiment aan decoraties en accessoires. Onze collectie bestaat uit reproducties van schilderijen uit eigen studio die op hoogwaardige materialen gedrukt worden op een afmeting naar keuze. Wij gaan graag met je in gesprek over een mogelijke samenwerking. Wij opereren in het midden-hoge segment waardoor ons product niet geschikt is voor alle winkels. Heb je interesse, neem gerust contact met ons op en geef ons jouw plannen door.

Groothandel woonaccessoires

Wij hebben twee kunstenaars aan het werk die de ontwerpen vaak met de hand maken. Hierdoor bieden wij unieke producten die nergens anders te koop zijn. Wij hanteren hierdoor ook een beschermd gebied zodat jouw buurman/buurvrouw niet dezelfde spullen aanbied als jij. Alle producten worden in Nederland gemaakt en voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen, maar houden ook rekening met milieu en klimaat gerelateerde invloeden.

Online groothandel in kunst en wanddecoratie

Groothandel woondecoratie

Wij bieden een breed scala aan verschillende designs volgens de nieuwste trends. Hierdoor ben je verzekerd van een actueel aanbod aan woonaccessoires voor een sfeervolle inrichting. Wij hanteren geen minimale stuks-afname, je mag dus gerust van verschillende ontwerpen één of twee bestellen. Wel willen we graag dat je minimaal tien stuks per keer afneemt. We hebben een ruim assortiment aan verschillende kunstwerken die iedere maand wordt aangevuld met nieuwe designs.

B2B Wanddecoratie groothandel in kunst

Enkele voorwaarden die wij hanteren;

  • De decoraties mogen enkel in fysieke (woon) winkels worden verkocht, dus niet online op platforms of webwinkels.
  • Prijzen zijn op offertebasis exclusief btw en transportkosten.
  • Betalingen gaan vooraf.
  • Minimale afname is 10 artikelen per keer, waarbij je zelf een samenstelling kunt maken uit onderstaande artikelen:

Kies hier 10 ontwerpen die je graag wilt verkopen

Verrijk het assortiment van jouw woonwinkel met onze prachtige decoraties

Verrijk het assortiment van je woonwinkel met onze prachtige decoratie en accessoires. Als groothandel in woonaccessoires begrijpen we de kunst van het aanbieden van stijlvolle oplossingen voor elke ruimte. Onze uitgebreide collectie is ontworpen om wederverkopers te helpen hun klanten te voorzien van hoogwaardige decoratie en accessoires, waardoor elke woning een unieke sfeer kan creëren. Ontdek hoe onze producten een waardevolle aanvulling kunnen zijn voor jouw bedrijf.

Veel gestelde vragen en informatie over het groothandel concept

Kunnen jullie de ontwerpen ook op andere materialen drukken?

Dat is zeker mogelijk, neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Mogen jullie ontwerpen ook in het buitenland verkocht worden?

Onze producten mogen over de hele wereld in fysieke woonwinkels worden verkocht, maar we verzenden enkel binnen de Europese Unie aan de volgende landen: Nederland, België, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Frankrijk.

Wat is de marge op de verschillende producten?

De inkoopprijzen - en hierdoor jouw marge - hangt mede af van de directe en verwachte aantallen en natuurlijk onze actuele prijzen. Een offerte is maatwerk, maar bij een sterkere samenwerking zullen hier afspraken over worden gemaakt.

Hebben jullie een B2B showroom?

Momenteel hebben we geen B2B showroom, daar wordt aan gewerkt. Wel kun je een sample ontvangen of een proeforder plaatsen.

Kan ik designs ook door jullie laten ontwerpen en deze dan onder private label verkopen?

Dat is mogelijk. We hebben al enkele klanten waarvoor we decoraties ontwerpen en leveren. We gaan graag met je in gesprek over jouw wensen. Eventueel kun je zelfs jouw eigen logo of winkelnaam in het ontwerp laten plaatsen.

Waarom Kontoer design?

We heten je welkom in de wereld van Kontoer design waar sfeer, stijl en kwaliteit de belangrijkste pijlers zijn. Als partner begrijpen we de kracht van een stijlvolle uitstraling in elke woonwinkel. Onze reproducties, met de laatste trends in het achterhoofd, brengen warmte en sfeer in elk verkooppunt en woning. Elk stuk vertelt een verhaal en voegt karakter toe aan elke ruimte. Of je nu op zoek bent naar moderne kunst van plexiglas of een warm wandkleed, onze decoratiecollectie is de perfecte aanvulling voor je woonwinkel. Ontdek de nieuwste ontwerpen die je sfeervolle verkooppunt naar een hoger niveau tillen.

Wat betekent B2B?

B2B staat voor business tot business. Dit betekent dat we leveren aan zakelijke wederverkopers. Je komt met en zakelijk account in ons systeem te staan, ontvangt een btw-factuur en de spullen worden onder zakelijke voorwaarden en condities geleverd.

Hoe neem ik contact met jullie op?

Wanneer je graag een verkooppunt van ons wilt worden, kun je contact met ons opnemen via telefoon of via email. Ons telefoonnummer is: 085 - 000 41 64 en email: info@kontoerdesign.nl