Ben je op zoek naar manier om de stijl van jouw woonkamer door te trekken naar jouw keuken? Wanddecoratie kan een geweldige manier zijn om een uniek accent aan de ruimte te geven. Bij Kontoer Design bieden we op maat gemaakte wanddecoratie voor de keuken; van acrylglas prints tot schitterende wandkleden. 

In deze blogpost zullen we onze populairste materialen uitlichten en de meestgestelde vragen beantwoorden. 

Welke materialen zijn beschikbaar voor wanddecoratie in de keuken?

Wij bieden een verscheidenheid aan materialen aan voor onze maatwerk kunstwerken. Hoewel alle acht materialen in de keuken gebruikt kunnen worden, zijn onze canvas met lijst (gemaakt van 100, muurcirkels, dibond en wandkleed zijn onze meest populaire producten. Elk van deze materialen zijn gemaakt van de beste kwaliteit en heeft zijn eigen kenmerken en sfeer.

Ons canvas met baklijst biedt een klassieke en elegante uitstraling, terwijl onze muurcirkels veel moderner en speelser zijn. Geborsteld aluminium is hittebestendig en hierdoor ideaal voor achter de kookplaat als spatscherm terwijl het wandkleed een zachte en gezellige sfeer toevoegt aan de ruimte.

Het is echt volledig afhankelijk van jouw eigen woonstijl en wat voor keuken je hebt. Heb jij een kleine, strakke open keuken dan passen acrylglas prints of dibond beter bij jouw keukenruimte, maar heb je een enorme landelijke woonkeuken, dan staat een wandkleed of canvas schilderij weer erg mooi. "Accessoires en stijling maken de woning" is een bekend gezegde en dat is ook echt zo. Decoratie zorgt voor de juiste sfeer en uitstraling van jouw kookvertrek.

Hoe kies ik het juiste kunstwerk voor mijn keuken?

Het kiezen van de juiste blikvanger voor je keuken hangt af van de stijl en sfeer die je in de rest van het huis ook toegepast.

Omdat het lastig kan zijn om de juiste stijl en dus het perfecte kunstwerk te kiezen, bieden wij altijd gratis advies. We zullen je helpen om het kunstwerk te kiezen dat perfect aansluit bij jouw smaak en de rest van je interieur.

Liever zelf eerst op onderzoek uit? Bekijk dan onze prachtige wanddecoratie voor in de keuken. We bieden waterbestendige muurdecoratie in verschillende materialen en bieden ontwerpen aan van populaire thema's. Veel designs zijn uniek en de wereld waardoor je écht iets bijzonders aan de muur hangt. Natuurlijk kun je ook voor het decoreren van andere woonruimtes bij ons terecht. Onze eyecatchers staan ook erg mooi in de kinderkamer, gang, kantoor of slaapkamer. Omdat wanddecoratie voor in de keuken vochtbestendig is, kun je deze muurdecoratie buiten ook gebruiken. Zo trek je de sfeer van jouw woonkeuken door naar je buitenkeuken.

Maak indruk op uw gasten met restaurant decoratie

In een restaurant draait alles om de totaalervaring. Naast heerlijk eten en een uitnodigende sfeer, speelt de juiste aankleding en decoratie een essentiële rol. Met onze inspirerende wanddecoratie voor restaurants creëer je een ambiance die de zintuigen prikkelt en gasten aantrekt.

Onze horeca muurdecoratie is speciaal ontworpen om aan de behoeften van de restaurantomgeving te voldoen. We maken gebruik van hoogwaardige materialen zoals duurzaam plexiglas om een stijlvolle en professionele uitstraling te garanderen. Onze collectie biedt diverse opties om de gewenste sfeer in je restaurant te creëren. Of je nu op zoek bent naar decoratie voor een intiem eetcafé of een groot restaurant, wij hebben de passende muurdecoratie die jouw interieur compleet maakt. Laat je inspireren door de veelzijdigheid van onze horeca wanddecoratie en geef je restaurant de perfecte finishing touch.

Hoe snel ontvang ik mijn maatwerk muurdecoratie?

Alle wanddecoraties voor in jouw keuken worden door ons op maat gemaakt. Omdat we het kunstwerk pas voor je in productie nemen nadat je besteld hebt, hangt de levertijd van het type product en de afmetingen af. Onze canvas en canvas met lijst worden meestal al binnen drie dagen bij je thuis geleverd, terwijl de pigmenten van het wandkleed iets langer moeten drogen en hierdoor vijf dagen in beslag kan nemen. De keuken schilderijen van plexiglas nemen ook iets meer tijd in beslag, de levertijd hiervan bedraagt ca 4 werkdagen. Welk materiaal jij ook kiest; alle kunstwerken worden binnen vijf werkdagen bij jou thuis geleverd.

Is jouw keukenmuur erg groot en kan jouw bestelling daardoor niet verzonden worden met PostNL of DHL? Geen probleem; wij laten het kunstwerk dan op een gewenst moment kosteloos door een koerier bezorgen. O ja, alle artikelen worden gratis verzonden.

Dus wil jij;

  • Op maat gemaakte wanddecoratie in de stijl van jouw interieur
  • Kunnen kiezen uit verschillende formaten
  • Voor elk ontwerp keuze uit premium materialen
  • Een stijlvolle uitstraling in je keuken creëeren?


Dan ben je bij Kontoer Design aan het juiste adres.
Ps. wil je nog een leuke korting op de populaire producten voor in de keuken? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, je ontvangt via e mail een kortingscode die je direct kunt inwisselen. Door je in te schrijven ga je akkoord met het regelmatig ontvangen van e-mails (nieuwsbrief). Je kunt je op ieder gewenst moment uitschrijven voor deze nieuwsbrief.


Een keuken is anno 2023 veel meer een plek waar we koken, het wordt steeds meer het hart van de woning waar gezellig getafeld wordt. De aankleding wordt hierdoor ook steeds belangrijker. Het recept voor een gezellig aangeklede keuken is een perfecte mix van de juiste woonaccessoires en wanddecoraties. Op de eettafel staat vaak een mooie bos bloemen en op het aanrecht staan vaak verse kruiden en planten naast een mooie fles wijn. Van zwart met gouden wanddecoratie tot kleurrijke wanddecoratie; bij Kontoer design proberen we voor iedere stijl en smaak de juiste decoratie te maken. Deze blikvangers worden ontworpen in de Kontoer designstudio en zijn hierdoor uniek in de wereld en exclusief verkrijgbaar bij Kontoer design. We maken designs voor een minimalistisch interieur, industriële inrichtingen en ook voor de chique woonstijl.


Naast de unieke kunsten uit eigen studio bieden we ook bekende werken aan van beroemde kunstenaars en prachtige fotokunst met levensechte en intense kleuren. Hierdoor zit er altijd een werk voor iedere woonruimte voor je tussen. Stel vandaag nog een prachtig decorstuk voor de keuken samen in onze online editor en plaats het geheel in je winkelwagen. We maken het pronkstuk speciaal voor jou. Jij geeft jouw wensen door en wij maken het volledig op maat. Hierdoor is de muurdecoratie nooit te groot, te klein of van het verkeerde materiaal gemaakt, maar sluit het perfect aan bij de rest van je interieur.

Dit blog kan on-site ook gevonden worden onder: decoratie voor aan de wand, wanddecoraties voor boven het keukenblok, wanddecoratie voor de keuken, stijlen van meubels in de keuken, populaire thema's voor aan de muur, wanddecoratie keuken, smaakvolle muurdecoratie voor het keukenvertrek, keuken posters, muurdecoratie bestellen, kunst collectie, schilderijen in ieder formaat.

21 februari 2022

Geschreven door: Hendrik Jonkman

Delen