Kontoer design heeft zijn eigen designstudio. Dit klink groots en dat is het eigenlijk ook wel. Deze studio geeft ons namelijk de mogelijkheid om designs te ontwerpen die uniek zijn in de wereld!

Wij hebben twee designers in huis die beide hun eigen specialismes en talenten hebben. Zo werkt de één liever met potlood en verf en de ander liever met tekentablets, camera’s en computers. Hierdoor is de studio vaak best een beetje rommelig en liggen de kwasten, krijtjes, schetsen en digitale instrumenten soms door elkaar. Maar zoals een (voor mij) bekende kunstenaar ooit zei “artistieke inspiratie haal je niet uit een ziekenhuis, maar uit chaos”.

Nu is het geen hele grote chaos, maar je begrijpt wellicht wat ik bedoel.

Wanddecoratie voor iedereen

Hoe dan ook, onze ontwerpstudio is gevestigd in Friesland. Hier proberen wij de mooiste kunst te maken voor een breed publiek. Iedereen heeft immers een andere smaak en stijl, maar ook iedereen woont anders, zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom kun je bij Kontoer design naast het ontwerp ook een formaat én een materiaal uitkiezen. Hierdoor heb je als klant ongeveer 270 keuzeopties per ontwerp waardoor jouw wanddecoratie altijd perfect aansluit op jouw interieur. Jouw kunstwerk is immers nooit te groot, te klein of van het verkeerde materiaal gemaakt, maar precies goed.

Maatwerk muurdecoratie

Doordat wij de designs zelf maken, kunnen we het ontwerp op alle mogelijke manieren aanpassen. Wanneer je speciale wensen hebt zoals een kleuraanpassing of wanneer je een design in spiegelbeeld wilt hebben, geen probleem, de Kontoer designstudio past het ontwerp gratis voor je aan.

Speciale projecten

Je kunt de Kontoer designstudio ook inhuren voor speciale projecten. Wil jij de kamers van jouw hotel opnieuw in de wanddecoratie zetten of het kantoorgebouw voorzien van inspirerende muurdecoratie , wij komen graag bij je langs om de situatie in kaart te brengen en een advies op maat uit te brengen.

Contact

met de Kontoer designstudio

Wij komen graag met jou in contact. Je kunt ons bellen op 085 - 000 41 64, maar je mag ons ook mailen op info@kontoerdesign.nl.

14 december 2022

Geschreven door: Joyce Jonkman

Delen