Heb je een mooie foto van een dierbare, jouw huisdier of gewoon een hele mooie momentopname die je graag op een canvas met lijst wilt laten plaatsen? Bij Kontoer design kunnen we jouw favoriete foto afdrukken op ons prachtige geweven doek van katoen. Dit doek spannen we op een houten frame en plaatsen we in een zwarte lijst. Voordat we de afbeelding in het doek drukken gaan we jouw afbeelding eerst testen op resolutie en kwaliteit. Zo weet je zeker dat de foto haarscherp wordt afgedrukt.

Het canvas doek van Kontoer design

Het doek van Kontoer design is traditioneel canvasdoek wat bestaat uit een weefsel van katoen. Dit weefsel is 100% natuurlijk en komt erg dicht in de buurt van de schilderdoeken waar bekende schilderijen van bijvoorbeeld Vermeer op gemaakt zijn. Het voordeel van deze canvasdoeken is dat de pigmenten in de vezels van het canvas gedrukt worden. Hierdoor is jouw canvas foto heel kleurvast en kan het tientallen jaren aan de muur hangen, helemaal wanneer het canvas ook nog eens beschermd word door een mooie lijst.

In welke lijst komt mijn foto?

Jouw canvas foto komt in een zwarte houten lijst . Deze lijst is gemaakt van massief hout waarbij de nerf en de houtstructuur subtiel zichtbaar zijn. De lijst is netjes afgewerkt en kent hierdoor een luxe uitstraling. Wij hebben lijsten voor de volgende canvas formaten;

 • 40x60
 • 50x70
 • 60x90
 • 100x75
 • 100x150


 • Het model van de lijst heet, baklijst. Een baklijst is een lijst speciaal voor canvassen. De lijst kent geen glas zoals een fotolijst en de foto op canvas komt als het ware in de lijst te liggen, net als een bak.

  Canvas foto wordt haarscherp afgedrukt

  Het canvas wordt haarscherp afgedrukt door de Durst printer. De printer is speciaal geprepareerd om jouw mooiste foto gedetailleerd af te drukken op onze canvas doeken. Deze printer maakt gebruik van milieuvriendelijke en geurloze pigmenten waardoor er geen nare geurtjes ontstaan. Wel moet het doek even drogen waardoor de levertijd van een foto op canvas met lijst enkele dagen in beslag neemt.

  Speciale wensen?

  Wanneer je speciale wensen hebt zoals een meerluik, een fotocollage of een aanpassing in de foto - wij kunnen bijvoorbeeld een datum of naam in de canvas foto verwerken - dan is dit ook mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

  Dit blog kan on-site ook gevonden worden onder: foto - fotografie - afdruk - foto canvas

  3 juli 2023

  Geschreven door: Hendrik Jonkman

  Delen