Je kunt van alles aan de wand hangen, maar wil je écht iets leuks voor aan de muur in je woonkamer, bekijk dan de leuke muurdecoratie van Kontoer design eens. Unieke muurdecoratie op een materiaal én formaat naar keuze.

Leuke wanddecoratie al vanaf 39,99

Je hebt bij ons keuze uit wel 8 verschillende materialen;

 • Canvas
 • Canvas met een baklijst
 • Wandkleed van katoen
 • Wandkleed van velours
 • Muurcirkel van aluminium
 • Dibond
 • Geborsteld aluminium
 • Plexiglas
 • Per materiaal heb je ook nog eens veel verschillende formaten en ophangsystemen waardoor er per ontwerp wel 270 combinatiemogelijkheden zijn! Je stelt dus je eigen wanddecoratie samen, hoe leuk is dat?

  En dat allemaal tegen zeer redelijke prijzen. Zo heb je al een werk aan de muur hangen vanaf 39,99.

  Leuk én uniek

  De meeste ontwerpen van Kontoer design zijn uniek in de wereld. Dit komt omdat wij onze eigen ontwerpstudio hebben. In deze studio worden veel designs eerst met de hand geschilderd, vervolgens gedigitaliseerd en geoptimaliseerd waarna ze gereproduceerd kunnen worden.

  Wil je géén standaard decoratie aan de muur, maar ben je opzoek naar echt iets unieks op de muur, dan ben je op de juiste pagina terechtgekomen.

  Uitmuntende kwaliteit

  Bij Kontoer design hebben we dus acht verschillende materialen waarop je het door jou gekozen ontwerp kunt laten drukken. Deze materialen zijn met zorg door ons uitgekozen. Het zijn allemaal materialen met een hoge kwaliteit en lange levensduur.

  Ook de pigmenten, de (kleur)stoffen en coatings die wij gebruiken zijn van zeer hoge kwaliteit. Hetzelfde geldt voor de ontwerpen; deze worden in hoge resolutie gedrukt waardoor je verzekerd bent van een scherpe afbeelding aan de wand. Met de gratis ophangsystemen hang je de blikvangerstevig en mooi aan de muur.

  Advies over muurdecoratie

  Wil je zelf iets leuks aan de muur, maar je hebt geen idee waar te beginnen?

  Wij hebben verschillende adviespagina’s online staan. Op deze pagina’s lees je alles over formaten, materialen, ophangen en kleuren. Heb je gericht advies over wanddecoratie nodig? Laat het ons gerust weten. Wij adviseren je graag en doen dit volledig gratis.

  Iets leuks voor aan de muur woonkamer

  Onze klanten bestellen meestal wanddecoratie voor in de woonkamer. Dit komt natuurlijk doordat de meeste tijd in deze ruimte wordt doorgebracht én omdat je hier jouw gasten ontvangt.

  Met andere woorden; de aankleding van de woonkamer vinden de meeste klanten het belangrijkste. Natuurlijk is onze leuke kunst ook geschikt voor de slaapkamer, kantoor of andere woonruimtes.

  De voordelen van Kontoer design

  ✔ Alle artikelen worden gratis verzonden, ongeacht orderbedrag of formaat

  ✔ Jij stelt zelf jouw muurdecoratie samen, je bepaald het formaat, het materiaal en het ophangsysteem

  ✔ Unieke designs door eigen ontwerpstudio

  ✔ Alle wanddecoratie wordt in Nederland ontworpen en gemaakt

  ✔ Betaalbaar; wij zijn voordeliger dan onze concurrenten

  ✔ Snelle levering

  Voor meer muurdecoratie ideeën kun je onze andere blogs lezen. Laat je inspireren met leuke ideeën, wanddecoratie tips en nuttige informatie.

  15 december 2022

  Geschreven door: Hendrik Jonkman

  On-site kan deze informatieve pagina ook gevonden worden onder: wanddecoratie ideeën, muur decoratie, muur idee woonkamer, schilderen, muren decoreren, ideeën wanddecoratie woonkamer, accessoires en aankleding.

  Delen