Kontoer design opereert in het hogere segment. Je vindt hier enkel exclusieve en luxe wanddecoratie om jouw tuin van de perfecte styling te voorzien. De muurdecoratie voor buiten kun je zelf samenstellen en ontwerpen. Jij kiest een design, één van de weersbestendige materialen en een formaat.
Houd jij ook zo van het buitenleven? De tuin is dé plek waar je lekker barbecuet met vrienden of familie, een wijntje drinkt bij een ondergaande zon of 's ochtends geniet van dat eerste bakje koffie in de buitenlucht. Tegenwoordig zien we de tuin steeds meer als een verlengstuk van onze woonkamer. We kleden de tuin aan met prachtige meubelen, vloerkleden en beplanting. Eigenlijk is het woord "achtertuin" niet eens meer de juiste benaming, "buitenverblijf of buitenplaats" zou een veel betere naam zijn. Mooie muurdecoratie mag in een prachtig buitenverblijf natuurlijk niet ontbreken, sterker nog, het is een cruciaal element voor de ultieme aankleding en sfeerbeleving.

Decoreer die tuin

Laten we eerlijk zijn; een kale tuin is geen pretje om naar te kijken. Het buitenverblijf is anno 2023 veel meer dan een afrastering met aarde. Het heeft smaakvolle aankleding nodig om er maximaal van te kunnen genieten.

Een grasmat en wat beplanting is tegenwoordig niet meer voldoende. We willen dat de tuin een buitenplek is waar we met veel genot kunnen verblijven. Na een warme zomerdag willen we met de voetjes bij de buitenhaard, we willen wegzakken in een comfortabele lounge-set en de kale schutting of buitenmuur dient opgefleurd te worden. Maar hier was je al achter, anders had je deze pagina niet gevonden.

Muurdecoratie voor in de tuin bestellen

Jij bent opzoek naar buiten wanddecoratie voor in de tuin. Je wilt een decoratieve creatie onder de patio of misschien wil je het balkon of tuinhuis wel mooi decoreren en stijlen.

Dat komt goed uit; wij hebben de mooiste buitenwanddecoratie voor jouw zonneterras of buitenplek in het assortiment.

Onze muurdecoraties staan erg mooi onder een veranda, maar kunnen ook prima in de open lucht. De kwaliteit is erg hoog waardoor je er vele jaren van kunt genieten. De wanddecoraties zullen een zeer waardevolle toevoeging zijn voor jouw exterieur.

De artistieke ontwerpen en decoratieve creaties om jouw buitenmuren mee te stijlen worden hoofdzakelijk in eigen studio ontworpen en gemaakt. Met deze unieke designs decoreer jij die tuinmuur in een handomdraai. Die saaie en kale schuttingwand is in no-time omgetoverd tot een fantastisch pronkstuk.

Van binnen naar buiten

Eigenlijk is Kontoer design een website waar je jouw eigen wanddecoratie voor in huis kunt ontwerpen. Maar omdat we steeds vaker de vraag kregen of onze decoraties ook buiten te gebruiken zijn hebben we de volgende materialen aan het assortiment toegevoegd;

Aluminium dibond
Geborsteld aluminium
Aluminium muurcirkel

In de online editor heb je verschillende opties waarmee je jouw buitenruimte tot in de puntjes kunt decoreren.

Levensduur verlengen

De bovenstaande materialen zijn zeer goed bestand tegen weersinvloeden. De muurdecoraties zijn namelijk UV- en vorstbestendig en kunnen goed tegen water.

Wil je dat de decoraties jaren lang meegaan? Dan raden we je aan om de blikvangers in het najaar even naar binnen te halen. Niet omdat ze niet tegen kou of regen kunnen, maar in verband met harde wind en eventuele vallende takken.

Muurdecoratie buiten ophangen

Mocht je de muurdecoratie willen ophangen met een ophangsysteem van Kontoer design, selecteer dan de "afstandhouders voor buiten".

De aluminium muurcirkel is geschikt voor buiten, de ophangplaten zijn dit echter niet. Je dient voor de muurcirkel dus zelf een alternatieve ophangmogelijkheid te realiseren. Je kunt de cirkel bijvoorbeeld vastkitten aan de betreffende muur.

De muurcirkels zijn niet zwaar, een wandcirkel van 100 x 100 cm weeg ca. 3500 gram. Hierdoor kunnen de muurdecoraties van aluminium aan vrijwel iedere wand worden opgehangen.

Veel gestelde vragen over "muurdecoratie buiten"

Waar koop je muurdecoratie voor buiten?

Bij Kontoer design kun je muurdecoratie voor in jouw tuin kopen. Je stel jouw eigen decoratie helemaal zelf samen, bepaal het ontwerp, het weersbestendige materiaal en kies voor de afstandhouders voor buiten.

Kan ik bij jullie ook grote wanddecoratie voor de tuin bestellen?

Dat kan zeker. Sterker nog; bij Kontoer design bepaal je zelf de afmetingen van jouw muurdecoratie voor in de tuin. Onze panelen gaan tot wel 180 cm groot, hiermee bedek je in één klap een groot deel van jouw schutting.

Mocht je nóg grotere decoratie willen bestellen, neem dan even contact met ons op.

Kan ik bij jullie ook een tuinposter bestellen?

Dat kan. Alle decoraties worden op maat gemaakt. We kunnen alle ontwerpen drukken op alle materialen, dus ook op tuinposter. Een tuinposter is gemaakt van 510 grams pvc doek, wordt omzoomd en voorzien van roestbestendige ringen. Neem hiervoor wel even contact met ons op, tuinposter staat niet standaard in de keuzelijst.

Waarom zijn al jullie tuindecoraties van aluminium?

Muurdecoratie van aluminium kent vele voordelen. Het metaal "aluminium" is erg geschikt voor buiten, het roest namelijk nooit, kan het goed tegen de zon en is licht van gewicht. Ook is aluminium erg goed te bedrukken waardoor we het in alle kleuren en designs kunnen leveren.

Wat is de levertijd van jullie wanddecoratie voor buiten?

De levertijd van onze producten is afhankelijk van het formaat wat je bestelt. Een groot formaat kent een langere droogtijd dan een kleinere versiering. Hierdoor communiceren wij met een levertijd van drie tot vijf werkdagen.

Hoe hang ik mijn muurdecoratie buiten op?

In de editor kun je een ophangsysteem voor buiten mee bestellen, maar het hoeft niet. Je kunt er ook voor kiezen om geen ophangsysteem mee te bestellen en zelf te kiezen voor een alternatieve ophangmogelijkheid. Mocht je kiezen voor de "afstandhouders voor buiten" dan ontvang je hier tevens pluggen en rvs schroeven bij.

Footnote over "muurdecoratie buiten"

Wanneer je opzoek bent naar wandecoratie van andere materialen zoals massief metaal, tuinposter van kunststof of vinyl, hout of een wandkleed in welk materiaal, stofsoort of maat dan ook, informeer gerust naar de mogelijkheden. Wij maken wanddecoraties voor ieder interieur en elke stijl.
Haal binnen naar buiten door twee wanddecoraties te bestellen van hetzelfde materiaal en afmeting. Een leuk voorbeeld wat we recent tegenkwamen was dat er in huis een Meisje met de parel hing en buiten een Melkmeisje in hetzelfde formaat. Zo sluiten de sfeer en uitstraling van het buitenverblijf en het huis perfect bij elkaar aan.
Kortom, maak je tuin of huis gezellig en sfeervol met de tuidecoraties van Kontoer design aan de muur.

Collecties: muurdecoratie tuin - Wanddecoraties metaal - Tuindecoratie aan de muur - tuinwanddecoratie - tuinmuur decoratie