Metalen kunstwerk voor aan de muur

Laser gesneden, metalen kunst in een kleur én afmeting naar jouw keuze. Dit is in het kort waar Kontoer design voor staat.

Kontoer is het Friese woord voor contour. Wij contour-snijden alle muurdecoratie op het formaat waarvan jij het aan jouw wand wilt hebben. Onze lasersnijder kan tot wel 300 cm grote ontwerpen aan. Dus heb jij een prachtige lege muur en kan deze wel een stoer metalen kunstwerk gebruiken? Neem dan snel een kijkje in onze collectie.

METALEN KUNSTWERKEN BEKIJKEN
Metalen kunstwerk voor aan de muur

Metalen kunstwerken in verschillende formaten

Zoals genoemd, bepaal je zelf een kleur én een formaat
van jouw kunstwerk.

Wij hebben het makkelijk voor je gemaakt door een formatentabel onder het betreffende ontwerp te plaatsen. Hier staan de meest gekozen afmetingen in.

Wil je een afwijkend formaat? Laat het ons dan weten. Wij rekenen een cm2 prijs waardoor je niets extra's betaalt voor speciaal maatwerk.

Metalen kunstwerken in alle denkbare kleuren

Hiernaast heb je gelezen dat je een eigen formaat kunt doorgeven. Onze machines snijden op de millimeter nauwkeurig waardoor je exact krijgt wat je besteld hebt.

Hetzelfde geld voor het kleurenpalet. Onze kunst voor aan de muur worden in een bepaald aantal kleuren geleverd, maar wil je graag een andere kleur? Dat kan gewoon! Wij passen de kleur graag voor je aan. Geef ons de kleurcode door en wij geven jouw gekozen kunstwerk de kleur van jouw wensen.

Metalen kunstwerk aan de muur Hangen

hoe doe je dat precies?

Goede vraag! Een kunstwerk van ca. 60cm hang je natuurlijk makkelijker op dan bijvoorbeeld een groter werk van bijvoorbeeld 300cm, maar het principe is hetzelfde.

In onze ontwerpen zorgen wij altijd voor een degelijke
ophangmogelijkheid. Meestal zijn dit kleine gaatjes van ongeveer 5mm. waardoor je het kunstwerk met een simpele schroef of spijker kunt ophangen. Mocht het bij een betreffend ontwerp anders zijn, dan zetten we dit er duidelijk bij.

METALEN KUNSTWERK VAN ALUMINIUM

De meeste kunstwerken zijn van de metaalsoort aluminium gemaakt. Aluminium is goed te bewerken, roest niet en is licht van gewicht waardoor het goed op te hangen is.

Een voorbeeldje: Onze metalen wereldkaart weegt in de afmetingen 257 x 143cm, maar negen kilo!

Prima te tillen dus!

Metalen kunstwerk voor aan de muur

Of bekijk hier al onze metalen kunstwerken voor aan de muur

Het metalen kunstwerk voor aan de muur wordt ook wel gevonden onder: Kunst van metaal, Metalen kunst, Kunst van metaal muurdecoratie interieur voor in de woonkamer wanddecoratie muur wand artistiek vormen decoratie kntr kunstwerk.