Een canvas is van zichzelf natuurlijk al een prachtig product om naar te kijken, maar een baklijst maakt het geheel helemaal af! Ga jij voor de ultieme luxe uitstraling door een canvas met lijst aan de wand te hangen?
Een baklijst zorg voor de ultieme afwerking en geeft een zeer luxueuze uitstraling. Met een lijst om het canvas lijkt het net alsof het zo uit het museum afkomstig is.

Mocht je een eigen foto op een canvas met lijst willen laten drukken; ook dat kunnen we voor jou verzorgen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De voordelen van canvas met een lijst

• Een canvas met lijst kent een zeer chique uitstraling en heeft een hoog afwerkingsniveau
• Het doek voldoet aan alle BCI normen
• De pigmenten zijn milieuvriendelijk en geurloos
• Duurzaam, dit canvas kent een lange levensduur
• De pigmenten en het canvas zijn bestand tegen UV (zon) licht
• De print word haarscherp afgedrukt

De nadelen van canvas met een lijst

• De ruimte tussen het canvas en de lijst kan afwijken ten opzichte van getoonde foto’s op de website. De ruimte tussen de lijst en het doek is namelijk verschillend bij iedere afmeting. De ruimte kan variëren van 0.5 tot 1.5 centimeter.
• Een foto op canvas is niet geschikt voor buiten of vochtige omgeving
• Een canvas foto met lijst is niet brandwerend, dus wettelijk niet toegestaan in publieke binnenruimtes

Alle beschikbare

Formaten

Een canvas met lijst is in de volgende formaten beschikbaar:
• 60x40cm
• 50x70cm
• 60x90cm
• 100x75cm
• 100x150cm

Wat is een baklijst?

Een baklijst is een lijst waar het canvas in komt te liggen. Een baklijst werkt dus anders dan bijvoorbeeld een fotolijst.

Bij een baklijst zit er een klein beetje ruimte tussen het canvas en de lijst, dit geeft een zogenaamd, zwevend effect. Het canvas wordt in de baklijst geplaatst, voor het zicht lijkt het dan net alsof het canvas nergens de lijst raakt.

De baklijsten zijn gemaakt van duurzaam hout, zijn zwart van kleur en voorzien van een subtiele houtnerfstructuur. De baklijsten zijn al gemonteerd, je hoeft alleen het canvas er nog in te leggen, dit is zeer eenvoudig.

Toch wat hulp nodig? Download dan onze handleiding.

* De ruimte tussen het canvas en de lijst kan afwijken ten opzichte van getoonde foto’s op de website. De ruimte tussen de lijst en het doek is namelijk verschillend bij iedere afmeting. De ruimte kan variëren van 0.5 tot 1.5 centimeter.

Ophangen van een canvas met lijst

Alle canvassen worden door ons met de hand op een houten frame gespannen. Met de bijgeleverde clips en schroeven kun je het frame van het canvas gemakkelijk bevestigen aan de baklijst.
In onze handleiding lees je precies hoe je dit doet.

Jouw lijst liever neerzetten? Dat kan natuurlijk ook!

Een canvas met lijst ophangen dat doe je met de meegeleverde canvas met lijst ophangsysteem, dat zie je hier.

Footnote over onze canvas met lijst

Een schilderij inlijsten word wel heel eenvoudig met de canvas doeken met baklijst van Kontoer design. Unieke en prachtige canvas wanddecoratie in haarscherpe afdrukkwaliteit op ieder gewenste formaat. Een canvas lijst word een baklijst genoemd, dit is een lijst waarbij het canvas in de baklijst is geplaatst. Een baklijst heeft de vorm van een soort bak wanneer je deze plat zou neerleggen, vandaar de naam “baklijst”. Door deze lijst is jouw canvas foto of kunstwerk goed beschermd tegen beschadigd raken waardoor het jarenlang meegaat. Een bijkomende voordeel van de houten lijst is de luxe uitstraling en het zwevend effect. De lijst is alleen geschikt voor een canvas wat gespannen is op een houten frame. Gelukkig is dit bij Kontoer design altijd het geval. Wij hebben verschillende baklijsten in meerdere formaten waardoor er voor ieder aangeboden formaat een lijst beschikbaar is. Heb je een eigen baklijst, bestel dan een canvas zonder lijst, houdt dan wel rekening met het formaat van het canvas. Wil je een eigen favoriete foto op canvas met lijst bestellen of een losse baklijst kopen, dat kunnen we ook prima verzorgen. Neem hiervoor even contact met ons op. Wat betreft interieurtypes, een canvas met lijst is geschikt voor alle interieurs. Het past in een klassiek, maar ook in een chique of modern interieurtype. De handleiding van de “canvas met lijst” vind je op deze pagina. Volg de stappen nauwkeurig op! Kom je er niet uit, neem dan contact met ons op. Wat veiligheid betreft, een canvas met lijst van Kontoer design is niet zwaar waardoor je jouw mooiste foto kunst eenvoudig ophangt. Een canvas met lijst is echter niet toegestaan in publieke ruimtes. Dit komt doordat de lijst is gemaakt van hout en dus brandbaar is, net als het canvas trouwens. Het kunstwerk mag hierdoor wel op een kantoor worden gehangen, maar niet in een gezamenlijke hal bijvoorbeeld. Mocht je twijfelen aan de draagkracht van jouw muur of je eigen vaardigheden betreffende het ophangen van het canvas, schakel dan altijd een vakman in, je wilt natuurlijk niet dat het canvas met lijst naar beneden komt. Momenteel hebben we alleen de baklijst zwart, daar komen in een later stadium verschillende kleuren bij. Wij werken momenteel aan lijsten blank hout (houtkleur) en wit hout. Ook de maximale grootte wordt in de toekomst opgerekt naar nóg grotere formaten. Een canvas met lijst leveren wij in verschillende formaten, hierdoor kun je de canvas wanddecoratie perfect laten aansluiten bij jouw interieur, wat zorgt voor een prachtig resultaat. Hierdoor is de canvas met lijst een echte blikvanger die aan jouw muur hangt. Een foto op canvas die in een lijst zit geeft zoveel extra
sfeer.

Haarscherpe afdrukkwaliteit veilig bestellen

Vele tevreden klanten gingen je voor, de canvas met lijst valt namelijk onder onze populaire producten. In de online editor kun je zien hoe de canvas wanddecoratie in verschillende interieurtypes staat. Heb je nog vragen over onze muurdecoratie, de baklijst, over de levering, de ontwerpen, het canvasdoek of over het kiezen van het juiste formaat, neem gerust contact met ons op, óók wanneer je mooiste herinneringen wilt vereeuwigen en jouw favoriete foto afdrukken moeten verzorgen.

Een canvas met baklijst is trouwens ook een erg leuk cadeau om weg te geven, het is een cadeau waar iemand de rest van zijn leven van kan genieten, écht duurzaam dus. Binnen een paar klikken heb je de canvas foto besteld. Je kunt de foto op canvas rechtstreeks bij de ontvanger laten afleveren.
Wij zorgen ervoor dat jouw canvas muurdecoratie netjes wordt afgeleverd op het opgegeven afleveradres.

Foto op canvas

Wil je dat wij jouw eigen foto’s in hoge kwaliteit afdrukken op ons eigen canvas? Dat kan! Vereeuwig jouw mooiste foto’s op een canvas met lijst en geeft jouw herinneringen door aan de volgende generaties. Zo worden jouw familieportretten haarscherp afgedrukt op ieder gewenst formaat uit de maattabel. De productie neemt, afhankelijk van het formaat van de canvasfoto, enkele dagen in beslag, maar we kennen een relatief snelle levering van ca. drie tot vijf dagen zodat we ervoor zorgen dat het canvas met lijst zo snel als mogelijk bij je aan de muur hangt. Kunst, maar vooral eigen foto’s van je dierbaren of belangrijke herinneringen geven een warme uitstraling aan jouw woonruimte.
* Wij ondersteunen de volgende bestandsextensies: PDF, JPG, JPEG

Het is echter wel echt belangrijk dat de foto een goede kwaliteit kent. De resolutie (scherpte) dient minimaal 100 dpi te zijn. Wij begrijpen dat je niet weet wat dpi is, maar dit kunnen wij voor je testen.
Neem contact op voor de mogelijkheden.

Schilderij met een ingelijst canvasdoek in de woonkamer is een échte blikvanger! Helemaal wanneer je een afbeelding uit ons assortiment uitkiest die je helemaal zelf kunt personaliseren. Je bepaalt immers zelf het ontwerp, het materiaal en het formaat. Daarnaast kun je vaak ook nog kiezen uit verschillende ophangsystemen. Per “schilderij” heb je meer dan 270 keuzeopties waardoor je de fotoproducten volledig afstemt op jouw persoonlijke wensen en interieur, écht maatwerk dus. De zwarte baklijsten zijn gemaakt van echt, massief hout waardoor je een duurzaam product aan de muur hangt. Ook de canvasdoeken zijn duurzaam geproduceerd en van uitmuntende kwaliteit. Kies voor een mooie kwaliteit foto op canvas voor een ultiem strak resultaat met een canvas met omlijsting van Kontoer design. Het monteren van het frame is
eenvoudig middels de meegeleverde instructies die je ook op deze pagina kunt vinden. Wanneer een spoedlevering noodzakelijk is, neem dan contact met ons op, het productieproces kan versneld worden door onze canvas droogcabine. Het doek is dan binnen enkele uren droog. Verzendkosten rekenen we nooit, ook niet bij spoedlevering.

De ruimte tussen het canvas en de lijst kan afwijken ten opzichte van getoonde foto’s op de website. De ruimte tussen de lijst en het doek is namelijk verschillend bij iedere afmeting. De ruimte kan variëren van 0.5 tot 1.5 centimeter.

#Canvas met lijst

On-site kan deze "canvas met lijst" pagina ook gevonden worden onder: baklijst, foto op canvas, canvasdoek, baklijsten, beste getest, fotoproducten, doek, ingelijst, fotocollage, ontwerpen, foto product, woonaccessoires, wanddecoraties.