Aluminium muurdecoratie

Rond, recht, een wereldkaart, lijntekening, dierenkop of geometrische vorm, wij snijden jouw aluminium muurdecoratie in iedere denkbare vorm. 

ALUMINIUM MUURDECORATIE BEKIJKEN
Aluminium muurdecoratie

Aluminium in alle wensbare kleuren

Natuurlijk heb je keuze uit ons gestandaardiseerde kleurenpalet waarop je jouw aluminium muurdecoratie in kunt bestellen. Zo kun je het aluminium in olijfgroen of kobaltblauw bestellen, maar ookin de kleuren: stonegrey (grijs/beige), goud of zwart.

Heb je echter ergens een roze, gele of paarse muur in huis of wil jij een roze, aluminium wereldkaart aan de muur? Als jij de kleurcode nog weet, kunnen we het ontwerp van jouw keuze óók gewoon deze kleur geven*. Zo zorg je ervoor dat jouw muurdecoratie altijd matcht met de rest van jouw interieur. Neem contact op voor meer informatie.

ijzersterk

Aluminium

Aluminium muurdecoratie heeft enkele voordelen ten opzichte van vele andere materialen. Zo is het volledig vorst- én vochtbestendig, het roest nooit, blijft heel lang mooi, is niet zwaar en hierdoor eenvoudig op te hangen. Hierdoor is het geschikt voor in de badkamer of zelfs in de tuin.

Maar zitten er aan aluminium ook nadelen? Onbehandeld; zeker! Aluminium is normaal heel erg dun en hierdoor niet solide genoeg om degelijk op te hangen. Daarom persen wij twee lagen aluminium samen met een harde, kunststof kern ertussen. Hierdoor krijg je een dikke(re) plaat die veel steviger is, maar óók de eerder genoemde voordelen behoud.

Hoe groot mag het zijn?

Het aluminium dat wij gebruiken om onze ontwerpen van te maken gaan tot wel 3 meter in lengte.

Afhankelijk van het ontwerp heb je meestal keuze vanaf een 40cm als instapper tot dus wel 300 cm in lengte!

Mocht je zo’n joekel bestellen, houd er dan wel rekening mee dat deze formaten niet altijd door een standaard deur passen.

Aluminium muurdecoratie

Of bekijk hier al onze muurdecoratie van aluminium

Wanddecoratie aluminium, aluminium woonaccessoires, wandaccessoires zoals aluminium wanddecoratie en woonaccessoires voor aan de muur of aluminium muurdecoratie. Kontoer design, afgekort kntr of kontoer design studio maakt deze aluminium muurdecoratie speciaal voor jou op maat. Tips voor het ophangen: ophangsysteem aluminium wanddecoratie. Alle decoratie en wandversieringen worden gemaakt van de metaalsoort aluminium.