Wat is de definitie van "apart" eigenlijk? Volgens het woordenboek staat apart voor bijzonder, exclusief, opvallend, origineel, ongewoon en een tikkeltje anders. Dat komt eigenlijk perfect overeen met wat wij aanbieden; aparte muurdecoratie.

Stel jouw eigen aparte muurdecoratie samen

De muurdecoraties van Kontoer design stel je helemaal zelf samen. Jij kiest één van de unieke designs, maar maakt ook een keuze uit de verschillende materialen, formaten en ophangsystemen. Per ontwerp heb je meer dan 300 verschillende opties om de wanddecoratie af te stemmen op jouw interieur en muur. De materialen waaruit je kunt kiezen zijn

 • Canvas
 • Canvas met een baklijst
 • Wandkleed van katoen
 • Wandkleed van velours
 • Muurcirkel van aluminium
 • Dibond
 • Geborsteld aluminium
 • Plexiglas
 • De meeste ontwerpen zijn gemaakt in onze Kontoer designstudio. Hier werken we dagelijks aan de meest elegante en excentrieke designs voor aan jouw muur. Omdat wij de kunst zelf maken zijn ze exclusief verkrijgbaar bij ons en dus uniek in de wereld.

  Muurdecoratie van fleurige bloemen tot stoere dieren

  Naar welke wanddecoratie je ook opzoek bent, wij hebben het aparte kunstwerk voor aan jouw muur

  Bij Kontoer design bieden we decoraties aan in verschillende stijlen en thema's, van elegante en kleurrijke bloemen tot charismatische, wilde dieren. Deze muurdecoraties bieden we aan in verschillende formaten én vormen. Hierdoor kun je voor iedere ruimte, tót de kinderkamer aan toe, pronkstukken bestellen om jouw muren mee te decoreren.

  Decoratie voor iedere muur en stijl

  Grote muren, kleine muren, een minimalistische woonkamer of misschien wel een stoere inrichting, ze moeten allemaal gestijld worden met mooie muurdecoraties en accessoires.

  Woonaccessoires maken het verschil tussen een kale ruimte en een warm, gepersonaliseerd en smaakvol thuis. Decoratie is buitengewoon bepalend voor de sfeer. grootste delen van de woning bestaat uit de wanden. Muurdecoratie is hierdoor een cruciaal element van het interieur.

  Laat je creativiteit de vrije loop en probeer het eens. In de editor kun je vrijblijvend een kunstwerk samenstellen. Kies een ontwerp, een materiaal, een afmeting en een ophangsysteem en check of het iets voor jou is, zo'n speciaal voor jou gemaakte eyecatcher.

  Meest gestelde vragen over aparte muurdecoratie

  Waar koop je bijzondere muurdecoratie?

  Bijzondere en aparte muurdecoratie koop je eenvoudig bij Kontoer design. Wij leveren opvallende decoraties voor aan jouw wand, van wandkleden tot muurcirkels

  Hoe bestel je aparte muurdecoratie?

  Wanddecoratie bestellen is een eenvoudige en leuke klus. In de online editor kun je alle wensen aangeven zoals; ontwerp, formaat en materiaal. Je ziet dan direct de prijs in beeld staan.

  Wat is de levertijd van jullie muurdecoratie?

  De levertijd is afhankelijk van verschillende factoren zoals materiaal en formaat. Hierdoor communiceren wij met een levertijd van drie tot vijf werkdagen. Wil je nou meer weten over de volgende onderwerpen, lees dan ons blogs eens door:

  1 februari 2023

  Geschreven door: Hendrik Jonkman

  Delen